clubhuis-met-terrasg-website-g.jpg

Golfclub Mariënweide is een kleine, gezellige vereniging, die beschikt over een NGF- gekwalificeerde C-Baan aan de grens van het natuurgebied "het Naaldenveld" in Aerdenhout. Rondom de hockeyvelden van Rood Wit worden 18 holes gespeeld over 9 verschillende, uitdagende par 3 holes. Een complete golfervaring van 2 à 3 uur. Ook voor geoefende spelers dé gelegenheid het korte spel te verbeteren.

De golfclub heeft een eigen clubhuis met een zonnig terras langs het stilte gebied. Een tweetal golfprofessionals is beschikbaar om het spelniveau te verbeteren. Beginners worden begeleid naar het GVB-examen, dat ook op onze baan kan worden behaald. De club is vooral een vereniging die wekelijks een aantal onderlinge wedstrijden organiseert.

Wilt u kennis maken of 18 holes spelen neem contact op met ons secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De greenfee bedraagt € 15.

Als kennismakingslid kunt u voor € 75 drie maanden aan alle wedstrijden deelnemen en verder vrijuit spelen. Voor jongeren tot 40 jaar kan dit voor € 37,50. Zie verder bij Lidmaatschap.

Hoofdsponsor

Rabobank

Ga naar boven

Website realisatie Heleen van Egmond