clubhuis-met-terrasg-website-g.jpg

Golf Pro Mariënweide

Briska Schuurman is onze ervaren golfprofessional die op een heel geëigende wijze de beginnende golfers helpt om het spelniveau te verhogen en vooral ook het spelplezier mee te geven. Bij de meer geoefende golfers borduurt zij voort op wat de speler al kan en zet daarbij volledig in op spelverbetering.
Voor verdere informatie over de lessen kunt u het beste telefonisch contact opnemen met Briska: 06 51195701 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Briska is voor lessen beschikbaar op de maandag- en vrijdagochtend.

Briska kl

Afgelopen jaar heb ik voor Marienweide een nieuwe cursus gelanceerd; samen trainen samen spelen!Met 2 groepen zijn we in oktober 2017 van start gegaan.Deze lessen heb ik als leerzaam, dynamisch energiek en gezellig ervaren. Alle leerlingen hebben een sprong gemaakt zowel op techniek en spelbeleving.De feedback die ik ontvangen heb is positief vandaar dat er een nieuwe cursus gestart gaat worden.Meld je aan en hopelijk kunnen we met een groepje(s) voor 2019 er een mooi golfjaar maken.Emailadres Briska: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Samen Spelen, Samen Trainen!Wie doet er mee?2x per maand 1 uur samen trainen onder begeleiding van Briska Schuurman op Marienweide. Het hele jaar door gaan we samen trainen en spelen, iedere training een andere opdracht.Technische, fysieke en mentale aspecten komen aanbod.Kosten: € 170,00 voor 15 lessen per persoonMin. 4 max. 6 deelnemers per groep. Voorwaarden:De lessen worden bij aanvang gepland voor het hele jaarDe lessen zijn exclusief ballen.De betaling dient vooraf te worden voldaan.Lesdagen zijn op vrijdagochtend van start 9.00, 10.00 of 11.00uur

Lessen van Briska

Onderstaand de tarieven van de lessen van Briska Schuurman. Individuele lessen nemen van een half uur kan alleen als de professional meer dan een afspraak heeft in hetzelfde dagdeel. Je kunt ook je eigen groepje samenstellen en daarover contact zoeken met met haar.
Stel zelf een groepje samen of meld je aan!

Lestarieven

Aantal personen25 minuten50 minuten
1 persoon € 27,50 € 50,00 (€ 50,00 p.p.)
2 personen € 27,50 ( €13,75 p.p.) € 55,00 (€ 27,50 p.p.)
3 personen   € 60,00 (€ 20,00 p.p.)
4 personen   € 65,00 (€ 16,25 p.p.)
  seizoen 2019

 

 

 

 

Hoofdsponsor

Rabobank

Ga naar boven